小幡谷 英一 / OBATAYA, EIICHI
生命環境系 准教授 / Associate Professor, Faculty of Life and Environmental Sciences
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論文 / Publication
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- 蘆舌用葦材の物性II ~葦の振動特性~ 小幡谷, 英一 雅楽だより (2020)
- Modifications in spruce wood structure following hydro-thermal treatment evaluated by NIR spectroscopy. Popescu, Carmen-Mihaela, Zeniya, Nanami, Endo, Kaoru, Genkawa, Takuma, OBATAYA, EIICHI Pro Ligno 15 (4) 48 - 54 (2019)
- 木材物性の経年変化を予測するための時間-温度-湿度換算則 小幡谷,英一 日本接着学会誌 55 (12) 427 - 432 (2019)
- 蘆舌用葦材の物性I ~葦の組織構造と伐採時の選別基準について~ 小幡谷,英一 雅楽だより (2019)
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- Effects of water-soluble extractives on the moisture sorption properties of spruce wood hygrothermally treated at 120°C and different humidity levels. OBATAYA, EIICHI, Zeniya, Nanami, Endo-Ujiie, Kaoru Wood Material Science and Engineering (2019)
- 歴史的建造物における金具周辺木質の白色現象の発生機構:CuとZn元素を含む木材試料の劣化モデル実験と物理特性の評価 周 怡杉, 松井, 敏也, 小幡谷 英一 日本文化財科学会第36回大会研究発表要旨集 150 - 151 (2019)
- Effects of water‑soluble extractives on the vibrational properties and color of hygrothermally treated spruce wood ZENIYA, NANAMI, Endo-Ujiie, KAORU, OBATAYA, EIICHI, Nakagawa-Izumi, Akiko, Matsuo-Ueda, Miyuki Wood Science and Technology 53 151 - 164 (2019)
- 篳篥の蘆舌に用いられる葦(Phragmites australis)材の物性(第2報):奏者によって選別された葦材の振動特性 Obataya, Eiichi, Nakanishi, Ryo 木材学会誌 65 (3) 131 - 137 (2019)
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発行:筑波大学 URA研究戦略推進室・研究推進部
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